Συνέδρια & Εκδηλώσεις

ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η Ρόδος ήταν ανέκαθεν ένας προορισμός, όχι μόνο καλοκαιρινών διακοπών, αλλά και συνεδριακού τουρισμού. Αμέτρητα συνέδρια διοργανώνονται κάθε χρόνο στο νησί, καθώς υπάρχουν πολλά μεγάλα ξενοδοχεία, που διαθέτουν εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων και επαγγελματικών συναντήσεων. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει το Atrium Palace, όχι μόνο λόγω των πολυτελών του χώρων, αλλά και της άμεμπτης εξυπηρέτησης και οργάνωσης που παρέχει.

Το Atrium Palace στο χωριό Κάλαθος είναι το πλέον υπερσύγχρονο ξενοδοχείο με συνεδριακό κέντρο στη Ρόδο. Οι αίθουσες και οι χώροι συνεδρίων που διαθέτει θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες, αφού είναι πλήρως εξοπλισμένοι και ενδείκνυνται για κάθε τύπο επαγγελματικής και κοινωνικής εκδήλωσης. Το προσωπικό, που είναι υπεύθυνο για την οργάνωση συνεδρίων, είναι έμπειρο και θα φροντίσει για την κάθε λεπτομέρεια.

Ως σύγχρονο ξενοδοχείο με συνεδριακό κέντρο, το Atrium Palace διαθέτει, εκτός από αίθουσες συνεδρίων, gourmet εστιατόρια, εκπληκτικής πολυτέλειας δωμάτια, κρυστάλλινες πισίνες, μαγευτική θέα και μοναδική ατμόσφαιρα. Επιτυχημένα συνέδρια, επαγγελματικές συναντήσεις και μια αξέχαστη διαμονή συνδυάζονται ιδανικά σε αυτό το ονειρικό ξενοδοχείο με συνεδριακό κέντρο, που βρίσκεται σε απόσταση 42 χιλιομέτρων από την πόλη της Ρόδου.

 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Η οργάνωση συνεδρίων αποτελεί παράδοση για το ξενοδοχείο Atrium Palace στον πανέμορφο Κάλαθο. Οι αίθουσες συνεδρίων που διαθέτει, είναι πλήρως ευέλικτες και διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό, για την άψογη οπτικοακουστική κάλυψη οποιουδήποτε event. Οι συνεδριακές αίθουσες είναι ευρύχωρες, φωτεινές, με άριστη ακουστική και πλήρως κλιματιζόμενες.

Η διεύθυνση που αναλαμβάνει την οργάνωση συνεδρίων, καθώς και το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, θα συντονίσουν ό,τι χρειάζεται, ώστε να πραγματοποιηθούν όλα στην εντέλεια. Από τη διευθέτηση των καθισμάτων στις αίθουσες και τον εξοπλισμό, μέχρι την οργάνωση δείπνων ή των διαλειμμάτων καφέ, το ξενοδοχείο Atrium Palace, στο χωριό Κάλαθος, με τις πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων, θα φροντίσει για την άψογη διοργάνωση όποιου επαγγελματικού event.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Η Ρόδος φιλοξενεί πάρα πολλά συνέδρια και επαγγελματικά events καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Άλλωστε η άριστη υποδομή του νησιού ευνοεί την πραγματοποίησή τους. Οι χώροι συνεδρίων είναι πολλοί και το εντυπωσιακό περιβάλλον του πανέμορφου αυτού νησιού δημιουργεί τις ιδανικές προϋποθέσεις.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

To Atrium Palace είναι ένα ιδανικό ξενοδοχείο με συνεδριακό κέντρο, στο ειδυλλιακό χωριό Κάλαθος, κοντά στη Λίνδο. Οι αίθουσες συνεδρίων του διαθέτουν ό,τι χρειάζεται για ένα άψογα οργανωμένο event: υπηρεσίες IT, όπως Ψηφιακό LCD Projector, CD / DVD Player, συνδεσιμότητα για φορητούς υπολογιστές, ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο, ασύρματα μικρόφωνα και φυσικά την υποδειγματική εξυπηρέτηση του εξειδικευμένου προσωπικού. Η οργάνωση συνεδρίων αποτελεί για το Atrium Palace μια δημιουργική πρόκληση, αφού το ξενοδοχείο μετρά πολλά χρόνια πείρας σε αυτόν τον τομέα. Όλες οι αίθουσες και οι χώροι συνεδρίων του ενδείκνυνται για κάθε τύπο event, επαγγελματικό ή κοινωνικό.