Υψηλή Γαστρονομία Στη Ρόδο

Η Ρόδος είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Το νησί διαθέτει άριστη υποδομή, πανέμορφες οργανωμένες παραλίες με beach bar, εστιατόρια a la carte με διαφορετικές κουζίνες, club, piano bar και μεγάλη αγορά. Από τα πιο γραφικά της χωριά θεωρείται η Λίνδος, λόγω αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, ενώ ο Κάλαθος, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, είναι πασίγνωστος για τη χρυσή αμμουδιά του.

Στη Ρόδο οι επισκέπτες θα βρουν πάρα πολλά ελληνικά, ιταλικά, κινέζικα και γαλλικά εστιατόρια, με εξαιρετική κουζίνα για όλα τα γούστα, πολλά εκ των οποίων βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα, απολαμβάνοντας μοναδική θέα. Επίσης, πολλά ξενοδοχεία παρέχουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα για ημιδιατροφή ή πλήρη διατροφή.

Υπέροχα εστιατόρια στη Ρόδο

Το Atrium Palace, που βρίσκεται στο χωριό Κάλαθος, κοντά στην περίφημη Λίνδο, διαθέτει μερικά από τα πιο εκλεκτά εστιατόρια στη Ρόδο. Πρόκειται για τρία πολυτελή εστιατόρια a la carte, με κουζίνα μοναδικών γεύσεων. Επίσης, το ξενοδοχείο παρέχει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα για ημιδιατροφή ή πλήρη διατροφή, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Το Αστερίας (a la carte), το Ποσειδών (που βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και προσφέρει μεσημεριανό a la carte) και το Symposium (κεντρικό εστιατόριο για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό), που θεωρείται από τα πιο δημοφιλή ιταλικά εστιατόρια στη Ρόδο, όταν διοργανώνει βραδιές της αντίστοιχης κουζίνας.

Δοκιμάστε τα υπέροχα πιάτα θαλασσινών, τις εξωτικές συνταγές και την απαράμιλλης γεύσης μεσογειακή κουζίνα. Επίσης, το piano bar Il Cavaliere, τα δύο pool bar και το beach bar μπροστά στη θάλασσα σας περιμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, με σνακ και αναψυκτικά.

Dress code: μακρύ παντελόνι για τους κυρίους, σε όλα τα εστιατόρια του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Thalasso
Spa